Haal nu uw
aanhanger/trailer rijbewijs

Verkeersschool van der Meijden in Sint-Oedenrode

Meer info >

Aanhanger rijbewijs

Deze opleiding is bestemd voor diegene die na 1 januari 1984 het rijbewijs B voor de personenauto hebben behaald en willen rijden met een trailer/aanhanger, waarvan het totaalgewicht (ledig gewicht + laadvermogen) de 750 kg overschrijdt of het totaalgewicht van de aanhanger het ledig gewicht van het trekkende voertuig te boven komt.

Het rijbewijs E achter B is automatisch in het bezit van diegene die vòòr 1 januari 1984 hun rijbewijs B behaald hebben en/of diegene die in het bezit zijn van het rijbewijs E achter de vrachtwagen (cat. CE). Kijk verder op deze pagina voor meer uitleg over het juiste rijbewijs.

Verkeersschool R. van der Meijden verzorgt de opleiding voor het rijbewijs E achter B met een Volkswagen Transporter met een middenasser aanhanger. Deze combinatie stuurt zeer makkelijk waardoor het aantal lesuren voor het behalen van het BE rijbewijs gering is. Wij verzorgen naast een 1 daagse opleiding ook losse lessen voor het behalen van het rijbewijs E achter B. Voor dit rijbewijs hoeft geen theorie examen gedaan te worden.

Dagopleiding


Ca. 5 uur lessen

inclusief praktijk examen en kosten rijschool

€ 570,00

Gezondheidsverklaring
(zelf regelen via mijn.cbr.nl)

€ 39,30

Examen


Losse lessen
á 60 minuten

€ 62,00

Examen

€ 260,00

Her-Examen


Her-examen
inclusief 2 uur les

€ 384,00

Betalingsvoorwaarden rijlespakketten:
Het totaalbedrag dient uiterlijk 8 dagen voor de examendatum / dagopleiding op de rekening van de rijschool te staan.

Het is aan te raden een om intakeles te volgen. Uit ervaring is gebleken dat kandidaten die vooraf een intakeles nemen, nagenoeg allemaal de eerste keer slagen.

Het is ook mogelijk om de opleiding in twee dagdelen op te splitsen en daarna examen te doen. Dit alles kan in overleg met instructeur.

Contact Verkeersschool van der Meijden

Hortensiastraat 26, 5492 KB Sint-Oedenrode (Nijnsel)

Telefoon: 0413 - 471 471
Robert: 06 - 53 808 908
Laura: 06 - 505 12 901
Email: info@verkeersschoolvdmeijden.nl

© Verkeersschool van der Meijden | Privacy

Deze pagina delen via: